Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Новий Розділ

1ua.com.ua

П'ятниця, 19 листопада 2021, 15:10

У Роздолі планують затвердити тарифи на вивезення побутових відходів

Новий Розділ

У смт Розділ та селі Березина планують встановити розмір тарифу на вивезення побутових відходів на одну людину в розмірі 25 гривень.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Новороздільської міської ради від 12 листопада 2021 року.

У смт Розділ та селі Березина Новороздільської ОТГ вперше планують встановити тариф на вивезення побутових відходів.

Розмір тарифу 25 гривень на одну особу обрахували зважаючи на витрати КП "Розділжитлосервіс" на вивіз твердих побутових відходів в сумі 170 гривень за метр кубічний та на вивіз велико-габаритних відходів – 203,74 грн за метр кубічний.  

Громадські слухання щодо розгляду проєкту рішення "Про встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами на території населених пунктів смт Розділ та с. Березина" планують провести у неділю, 21 листопада.

Зазначимо, КП "Розділжитлосервіс" Новороздільської міської ради виграло конкурс на вивезення побутових відходів у смт Розділ та с. Березина у вересні.

Нагадаємо, з 1995 до 2019 року у Львівській області на звалищах накопичилося 222671,6 тис тонн відходів.

Новина створена в межах проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.