Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Четвер, 9 грудня 2021, 16:39

Козицький створив молодіжну раду при Львівській ОДА

Максим Козицький

Максим Козицький створив молодіжну раду при Львівській ОДА до складу якої увійшли 43 особи.

Про це йдеться в розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького № 1145/0/5-21 від 22 листопада 2021 року.

Максим Козицьким своїм розпорядженням створив молодіжну раду при Львівській ОДА. До її складу увійшли 43 представників від громадських організацій, міських та районних рад області.

"Утворити молодіжну раду при Львівській обласній державній адміністрації та затвердити її склад. Затвердити положення про молодіжну раду при Львівській обласній державній адміністрації" – йдеться у розпорядженні.

Згідно із документом, молодіжна рада при Львівській ОДА є консультативно-дорадчим органом, який створили для залучення молоді до розв’язання та реалізації державної молодіжної політики.

"Молодіжна рада покликана сприяти постійному вдосконаленню обласної молодіжної політики, забезпечувати узгодженість дій у вирішенні питань, пов’язаних з життям молоді та участю її в усіх сферах життя суспільства в області" – йдеться у розпорядженні.

Строк повноважень складу молодіжної ради становить два роки, засідання ради мають проводитися не рідше одного разу на квартал. 

Голова молодіжної ради обирається з числа членів ради на її першому засіданні та він:

- організовує діяльність молодіжної ради;

- підписує документи від імені молодіжної ради;

- представляє молодіжну раду у відносинах з центральними і місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, об’єднаннями громадян, засобами масової інформації;

- може бути включений до складу колегії обласної державної адміністрації, бути радником голови Львівської ОДА на громадських засадах.

Нагадаємо, наприкінці жовтня у Львівській ОДА створили управління з питань цифрового розвитку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.