Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Вівторок, 23 листопада 2021, 18:15

23 листопада: найпопулярніші пошукові запити Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 23 листопада, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію про те, що у цей день у світі відзначаються Міжнародний день акварелі, Свято собак і доброти Wolfenoot, Міжнародний день боротьби з безкарністю, Міжнародний день імідж-консультанта.

Православна церква 23 листопада вшановує пам'ять шести апостолів: Ераста, Олімпу, Родіона, Сосіпатра, Куарта і Тертія. Інші назви свята: "Родіон", "Родіон Ледолом", "День Ераста", "Міцний наст". З цієї дати починаються справжні морози, у народі говорили: "Зі святого Ераста чекай крижаного насту".

У цей день християни в церкві освячують хліб і сіль. Таким хлібом годували худобу для міцного здоров'я тварини, а також давали освячену випічку дітям. День вважається вдалим для полювання, але не для риболовлі.

Також українці цікавилися, що кількість гравців у симуляторі життя фермера Farming Simulator 22 досягла позначки 105 тисяч осіб. Проект став доступним в ігровій бібліотеці Steam 22 листопада, і його популярність продовжує зростати.

Farming Simulator 22 від компанії Giants Software є продовженням франшизи. Попередня частина під назвою Farming Simulator 19 з’явилася ще у 2018 році, але вона викликала набагато менший інтерес у фанатів – близько 59 тисяч одночасних гравців.

Проект хвалять за хорошу реалістичність та відмінну графіку.

Ці запити набрали понад 5 тисяч українців.

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що:

- Фірма екс-керівника готелю Асторія придбала будівлю залізничної ливарні у Львові;

- Зелений гайвейник Береза купив ще одну квартиру у сихівському раю;

- Поблизу Голосківського кладовища у Львові виявили звалище сміття і будвідходів;

- Оборонний галичанин Резніков заробив 10 мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.