Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Турка

Вівторок, 23 листопада 2021, 14:23

У Турці встановили мобільну сцену за понад 270 тисяч

Турка

Відділ освіти, культури і туризму Турківської міської ради купив мобільну сцену за 272 тис. грн.

Про це повідомив відділ освіти, культури і туризму Турківської міської ради у відповідь на запит Варіантів.

Відділ освіти, культури і туризму Турківської міської ради купив мобільну сцену за 272 тис. грн. Її встановили на майдані Тараса Шевченка у Турці і планують використовувати "за прямим призначенням", − йдеться у відповіді на запит.

Зазначимо, договір поставки збірно-розбірної мобільної сцени уклали 25 жовтня за результатами проведеної закупівлі у системі ProZorro. Очікувана вартість закупівлі становила 275 тис. грн. Закупівлю оголосили 17 вересня, а провели аукціон 8 жовтня.

Участь в аукціоні взяли ФОП "Суховерський Володимир Іванович", який запропонував поставити сцену за 272 тис. грн. та ТОВ "Діжле Україна", яке запропонувало ціну у 274,5 тис. грн. Переможцем став ФОП Володимир Суховерський.

Додамо, відповідно до укладеного договору ФОП Суховерський мав поставити сцену на вул. Січових Стрільців, 23 у місті Турка. У тендерній документації зазначалося, що переможець мав здійснити доставку, монтаж та навчання персоналу. Натомість відділ освіти, культури та туризму Турківської міської ради повідомив, що у вартість придбання сцени включені послуги з доставки та послуги з монтажу.

За даними аналітичної системи YouControl, ФОП Суховерський Володимир Іванович зареєстрований у 2018 році у м. Миколаїв Львівської області, основний вид діяльності − діяльність у сфері права. У 2021 році Володимир Суховерський вже виграв у 17 тендерах, на загальну суму 3 406 146 грн.

Нагадаємо, Буське міське комунальне підприємство замовить послуги з утримання сміттєзвалища за 579 тис. грн у компанії з Кам'янка-Бузької.

Новина створена в рамках проєкту «Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа», який реалізується ГО «Атом» у партнерстві з ІА «Варіанти» за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС «Прямуємо разом». Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.