Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   Вівторок, 23 листопада 2021, 14:32

Влада займається бездіяльністю у боротьбі з коронавірусом – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Нардеп Михайло Цимбалюк вважає, що українська влада займається бездіяльністю у боротьбі з коронавірусом.

Про це повідомив народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку.

«Українська влада і надалі займається бездіяльністю у боротьбі з коронавірусною інфекцією. Рівень смертності у лікарнях за добу продовжує бити рекорди.

А все через те, що українці просто не мають грошей на лікування – спеціально не звертаються до медиків, самолікуються і доводять себе таким чином до критичного стану, коли лікарі вже безсилі.

Медичні заклади країни максимум на 20% забезпечені медикаментами для лікування коронавірусу, решта – за власний рахунок пацієнта. А лікування цього вірусу – не з дешевих.

Ще одна проблема – приблизно рік тому парламент виділив 50 мільярдів гривень на будівництво кисневих станцій. Ці гроші по факту пішли в нікуди, бо наразі в Україні працює понад десяток приватних кисневих заводів, два з яких у жовтні пішли на профілактику, відтак країна отримала суттєві перебої з постачанням так необхідного для пацієнтів кисню», – зазначив Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.