Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

нелегальна АЗС у Радехові

lv.npu.gov.ua

Четвер, 25 листопада 2021, 16:53

У Радехові виявили нелегальну АЗС

нелегальна АЗС у Радехові

АЗС виявили на вулиці Транзитній, вона продавала пальне без дозволів.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 24 листопада, на вулиці Транзитній у місті Радехів Червоноградського району правоохоронці виявили діяльність нелегальної автозаправки.

Як встановили у поліції, 41-річний радехівчанин продавав пальне без дозвільних документів. У сховищі його незаконної АЗС поліцейські виявили 1000 літрів дизельного палива, а у металевому павільйоні знаходилася пальвна колонка через яку власник АЗС незаконно заправляв автівки.

Правоохоронці опечатали обладнання АЗС та дизпаливо, а також склали протокол за ч.1 ст.164 (Порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Санкція статті передбачає накладення штрафу від двох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини і грошей, одержаних внаслідок вчинення цього адміністративного правопорушення.

Матеріали скеровано на розгляд суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.