Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Аерос

aeroc.info

Четвер, 25 листопада 2021, 16:20

Компанія Аерок розпочала будівництво заводу в Стрию

Аерос

Компанія Аерок сьогодні розпочала будівництво заводу газобетонних блоків AEROC Галичина у Стрию.

Про це повідомила пресслужба Стрийської міськради.

Міський голова Олег Канівець з генеральним директором компанії Аерок Дмитром Рудченком та головою Львівської ОДА Максимом Козицьким заклали перший камінь і капсулу часу в фундамент заводу.

Компанія Аерок планує завершити будівництво до кінця 2022 року.

Виробництво заводу буде забезпечене автоматизованим обладнанням німецького виробництва. Виробничий цикл має бути повністю замкнутим, тобто не має становити екологічної небезпеки для навколишнього середовища.

Загальна потужність заводу сягатиме 480 000 кубічних метрів будівельної продукції у рік.

Нове виробництво зможе забезпечити для мешканців Стрийської громади 145 робочих місць.

У будівництво заводу компанія інвестувала понад 18 млн євро.

AEROC Галичина є філією ТОВ Аерок. Засновником ТОВ Аерок є німецька компанія АЕРОК ІНВЕСТМЕНТ ДОЙЧЛАНД ГМБХ. Товариство веде діяльність у сфері виробництва ніздрюватого бетону автоклавного твердіння в Україні. Компанія володіє заводами у м. Березань і м. Обухів Київської області.

Нагадуємо, нещодавно міський голова Стрия Олег Канівець та ТОВ "Німецько-Українське підприємство Браун Індастріал Технолоджи" уклали меморандум щодо будівництва на території Стрийської громади заводу з перероблення відходів.

Новина створена в межах проєкту "Організаційна підтримка місцевого незалежного медіа”, який реалізується за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.