Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

рюкзаки

Четвер, 25 листопада 2021, 15:45

Міські рюкзаки: найкращі моделі на будь-який смак

рюкзаки

Швидкий темп сучасного міста примушує нас постійно рухатися до різних локацій, а тому для багатьох людей міський рюкзак є незамінним атрибутом, оскільки дозволяє тримати під рукою купу речей.

Придбати міський рюкзак в Intertop дуже просто. Потрібно лише скористатися фільтрами, позначивши бажаний колір, сезон, стиль та матеріал виготовлення. Можна сортувати пропозиції за максимальною знижкою чи брендом – це допоможе швидко знайти ідеальний варіант.

Intertop надає покупцям можливість скористатися бонусною системою та безплатним доставлянням до роздрібних магазинів.

Найкраща модель для ноутбука

Якщо ви плануєте використовувати наплічник саме для перенесення ноутбука, то радимо звернути увагу на Salewa Firepad 25. У цій моделі для пристрою є кишеня, що незалежна від основного відділення, але треба зауважити, що вона підійде лише для ноутів з діагоналлю до 14 дюймів. Якщо ваш лептоп більший, то треба використовувати основне відділення.

Переваги Salewa Firepad 25:

– рол-топ закриття;

– водостійкість (матеріал аксесуара за властивостями схожий на гуму);

– блискавка з фронтальної сторони;невелика кишеня для гаманця;

– кріплення для ключів.

Стильний вигляд дозволяє використовувати рюкзак разом з діловим одягом.

Ультралегка модель наплічника

Модель Osprey Ultralight Stuff Pack належить до ультралегких, її вага лише 90 г, і вона складається у власну кишеню. Це оптимальний варіант для прогулянки з собакою чи походу в магазин, коли не потрібно мати при собі велику кількість речей.

Хоча цей рюкзак й зробили з тоненької тканини, він може витримувати суттєві навантаження. Це відбувається завдяки спеціальному просоченню. Зовні в Osprey Ultralight Stuff Pack є кишеня для фляги, а всередині додаткової кишені ховається кріплення для ключів.

Найкраща модель для велосипедиста

Серед велонаплічників найкращим варіантом вважається Osprey Radial, який може мати об'єм 26 або 34 л.

Серед переваг моделі:

– грудна стяжка для фіксації;

– чохол-дощовик;

– добре вентильована спинка AirSpeed;

– кріплення для шолома;

– вбудована підніжка Kickstand.

Також рюкзак має відділення для планшета та ноутбука, кріплення для ключів, кишеню для окулярів, еластичну кишеню для аксесуарів.

Яку б модель міського рюкзака ви не обрали для себе, всі наведені варіанти сумлінно виконуватимуть щоденні задачі та милувати око стильним дизайном.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.