Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Будинок вчених

uk.wikipedia.org

Понеділок, 29 листопада 2021, 14:59

Москаленко закрив Будинок вчених через блогерів-матолків

Будинок вчених

Львівський Будинок вчених, де у День пам'яті жертв Голодомору блогери влаштували вечірку, закрили через порушення карантинних вимог.

Про це повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко на своїй Фейсбук-сторінці.

Сьогодні, 29 листопада, Львівська міська комісія ТЕБ і НС прийняла рішення призупинити господарську дільність Будинку вчених Львівської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України через порушення карантинних вимог.

Зазначимо, у суботу, 27 листопада, в День пам'яті загиблих внаслідок Голодомору 1932-1933 років у Будинку вчених блогер з Чернівців Олександр Заліско влаштував гучне святкування дня народження, гостями на якому були інші блогери: Наталі Литвин (1 мільйон підписників); Таня Самбурська (1,5 мільйона підписників); Валерія Юрченко (1,3 мільйона підписників); Саша Бо (1,9 мільйона підписників).

Додамо, власником Будинку вчених є Львівська обласна організація профспілки працівників освіти і науки України.

 

Нагадаємо, на початку листопада у Львові за порушення карантину закрили 14 закладів, з них шість закладів громадського харчування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.