Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кабмін

vpoltave.pl.ua

Середа, 23 січня 2013, 15:13

Кабмін хоче зобов'язати населення встановити лічильники обліку вживання води до 2018 року

Кабінет міністрів України ініціював законопроект, згідно з яким населення зобов'язане встановити лічильники споживання тепла до 2017 року, а води – до 2018 року.

Згідно із положеннями законопроекту пропонується, що централізоване водопостачання та централізоване постачання гарячої води, а також постачання теплової енергії здійснюються за умови установки лічильників.

Крім того, планується, що централізоване водопостачання та централізоване постачання гарячої води буде здійснюватися за умови обов'язкового комерційного обліку для населення з 1 січня 2018 року, а для бюджетних установ та інших споживачів – з 1 січня 2014 року.

Поставлятиметься теплова енергія за умови обов'язкового комерційного обліку для населення – з 1 жовтня 2017 року, а для бюджетних установ та інших споживачів – з 1 жовтня 2014 року.

Порядок здійснення комерційного обліку, правила обслуговування, ремонту, заміни та періодичної повірки засобів обліку, правила розподілу обсягів спожитих послуг за показаннями засобів обліку і порядок тимчасового надання послуг та визначення їх вартості за умови відсутності вузлів обліку встановлюються Кабінетом міністрів України.

Джерело: РБК-Україна

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.