Зміст статті

6 грудня 2021Прес-реліз

Найпопулярніші серіали, які переглядали українці на платформі Netflix

Стримінговим сервісом Netflix користується все більше і більше українців.

Стримінговим сервісом Netflix користується все більше і більше українців, оскільки таким чином вони можуть насолоджуватись всесвітньо відомими фільмами та серіалами у зручному форматі. Окрім цього, слід зауважити, що йде мова про одну із найбільш якісних платформ, що дозволяє переглядати найкращі серіали як тільки вони стають доступними онлайн.

Для зручності тих, хто знаходиться в пошуках цікавих пропозицій, Netflix сформував рейтинг серіалів, що мають попит у цьому році в українців.

Найпотаємніші бажання, документальні та біографічні мотиви: що відомо про 3 найпопулярніші серіали?

На сьогодні для українців існує кілька цікавіші варіанти проведення вільного часу в мережі, з-посеред яких слід виокремити перегляд нових серіалів на Netflix та ігрові автомати Cashalot онлайн. Водночас переглядати усі доступні серіали навряд чи виявиться вигідним рішенням і саме тому в такому випадку найбільш вибагливим користувачам може стати в пригоді рейтинг популярних варіантів в Україні:

  • “Секс/Життя”, який розповідає про те, як жінці доводиться ризикувати задля власних найбільш потаємних любовних бажань;

  • “Як стати тираном”, який вирізняється документальним форматом та в якому згадується про Голодомор та Україну;

  • “Хороший лікар”, в якому йде мова про важку долю молодого хірурга з аутизмом, що бореться за життя пацієнтів завдяки вродженому талантові.

Завдяки стримінговому сервісу, що пропонує свої послуги для українців за привабливою ціною, навіть найвибагливіший глядач зможе обрати для себе серіал до душі!

Які серіали входять в топ-10 відповідно до вибору українців впродовж 2021 року?

Згідно зі статистикою, що була опублікована офіційно представниками сервісу Netflix, не лише три вищевказані серіали отримали величезну кількість переглядів в Україні. Що стосується списку топ-10 серіалів, які варто переглянути, якщо ви бажаєте насправді насолодитись непередбачуваними сюжетами, вражаючою акторською грою та акцентом на важливих темах для сучасного суспільства, то слід звернути увагу на:

  • “Рік і Морті” з геніальним вченим-алкоголіком та його онуком-підлітком, завдяки яким різноманітні складні ситуації завершуються для обох героїв успішно;

  • “Я ніколи не …” – серіал, в якому головній героїні доводиться докладати максимальні зусилля задля здобуття популярності у своєму оточенні;

  • “Чудова сімка”, яка відкриває історію відважних воїнів, що змагаються з надзвичайно лютими бандитами Дикого Заходу;

  • “Люпен” – історія планування та реалізації пограбування у Луврі, що розвивається впродовж двох сезонів;

  • “Мисливці на тролів: Повстання титанів” – анімація про героїв, яким довелось об’єднатись для боротьби проти Таємного Ордену задля здобуття контролю над магією;

  • “Еліта” – серіал, у якому йде мова про трьох бідних підлітків, що потрапили в престижну школу і які скоїли вбивство через безжальну битву за владу;

  • “Бландшот” з легендарним Він Дізелем, який перетворюється в невразливу біотехнологічну зброю та універсального солдата, що намагається дізнатись, ким він був насправді до моменту цієї неймовірної трансформації.

Нових серіалів, які заслуговують уваги українських глядачів, стає щоразу більше і для того, щоб не пропустити найцікавіші, рейтинг новинок може стати сто відсотків у пригоді та отримати задоволення від кожної серії! 

Автор: Прес-реліз

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.