Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ryanair

zaxid.net

П'ятниця, 10 грудня 2021, 17:11

Ryanair запустив два рейси зі Львова до Нюрнберга

ryanair

Ірландська авіакомпанія Ryanair запустила продаж квитків на два нових рейси зі Львова до німецького міста Нюрнберг.

Перший політ відбудеться 30 березня. Надалі вони будуть виконуватись двічі на тиждень – в середу і неділю.

Виліт зі Львова у середу – о 14:50, в неділю – о 23:05, з Нюрнберга в середу – об 11:40, у неділю – о 19:55. Ціни на квитки стартують від 16 євро в один бік.

Про це зазначено на сайті авіакомпанії.

Нюрнберг – це вже третій напрямок польоту зі Львова до Німеччини. Також з львівського аеропорту можна полетіти до Дюссельдорф-Веце та Меммінген.

Зазначимо, що авіакомпанія Ryanair 8 грудня оголосила про відкриття своєї бази в Нюрнберзі. Базу обслуговує  два літака компанії, які літатимуть з 13 країн Європи в тому числі і з України.

Генеральний директор Ryanair Едді Вілсон зазначив: «Відкриття нашої нової бази в Нюрнберзі створить 13 нових маршрутів (всього 27) і забезпечить посилення сполучення, що стимулюватиме туризм і зростання регіону в міру його відновлення після пандемії».

Окрім Львова нові маршрути з Нюрнберга влітку 2022 року відкрили ще у 12 напрямках, таких як Дублін, Фару, Ібіца, Софія, Венеція та інші.

Новина створена в рамках проєкту «Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа», який реалізується ГО «Атом» у партнерстві з ІА «Варіанти» за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС «Прямуємо разом». Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.