Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП біля села Нагірне

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 13 грудня 2021, 15:44

На Яворівщині у ДТП постраждали троє пасажирів авто

ДТП біля села Нагірне

Поблизу села Нагірне зіткнулися авто Mercedes-Benz та Volkswagen Jetta, троє пасажирів Volkswagen потрапили до лікарні.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 12 грудня, близько 21.00 год на дорозі Мостиська-Самбір-Борислав поблизу села Нагірне Яворівського району зіткнулися авто Mercedes-Benz під керуванням 28-річного мешканця Тернопільської області та Volkswagen Jetta, яким керував 32-річний мешканець одного з сіл Яворівського району.

Внаслідок аварії постраждали троє пасажирів Volkswagen Jetta: 7-річний хлопчик, 24-річна жінка та 55-річний чоловік – мешканці Яворівського району. Їх усіх госпіталізували до лікарні. 

За цим фактом слідчі територіального підрозділу поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини події. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.