Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Антон Коломєйцев

Фб Христини Процак

Вівторок, 14 грудня 2021, 15:55

Коломєйцев отримав майже 40 тисяч за участь у Венеціанській бієнале

Антон Коломєйцев

У 2021 році головний архітектор Львова Антон Коломєйцев отримав майже 50 тис. грн за відрядження.

Про це повідомило управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради у відповідь на запит Варіантів.

У 2021 році начальник управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради Антон Коломєйцев отримав 48 866,56 грн за відрядження.

Зокрема, з 19 по 22 листопада Антон Коломєйцев їздив у відрядження до Венеції (Італія) для участі у 59-й Венеціанській бієнале та отримав 38 721,58 грн.

А з 28 жовтня по 2 листопада Антон Коломєйцев їздив в Республіку Узбекистан для налагодження співпраці, за що отримав 10 024,98 грн. 

Також головний архітектор Львова отримав по 60 грн за відрядження в Київ на освітній захід 15 липня та у село Оноківці Закарпатської області на засідання робочої групи.

Зазначимо, Антон Коломєйцев очолює управління архітектури та урбаністики Львівської міськради з жовтня 2019 року. До цього він працював доцентом Інституту Харківської школи архітектури та доцентом кафедри архітектурного проєктування Інституту архітектури НУ "Львівська політехніка".

У 2020 році Коломєйцев отримав 547 тисяч гривень доходу та тримає 46 тисяч доларів готівки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.