Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Палац культури ЛОРТА

Фб Уляни Пак

Прес-реліз,   Середа, 15 грудня 2021, 19:08

Палац культури ЛОРТА передали у власність Львова

Палац культури ЛОРТА

Сьогодні Будинок культури ДП "Львівський Державний завод "ЛОРТА" офіційно передали у комунальну власність територіальної громади міста Львова.

Про це повідомила депутатка фракції Європейська Солідарність у Львівській міській раді Уляна Пак.

"Сьогодні у складі спеціальної комісії я підписала акт прийняття-передання відповідного майна з державної у комунальну власність. Так, це лише початок тривалого і складного шляху поки Будинок культури знову наповниться дитячим сміхом та творчою і креативною метушнею. Важливо зараз спільно з громадою розробити стратегію наповнення та розвитку Будинку Культури, опрацювати усі можливі джерела залучення фінансування. Ще влітку 2020 ми збирали підписи львів'ян для збереження Будинку культури, а вже сьогодні приміщення у власності громади! Ми очікували цього рішення понад 10 років і знали, що цей день точно настане!",  розповіла Уляна Пак.

Нагадаємо, що Будинок культури "ЛОРТА" вже понад десять останніх років не використовувався та руйнувався. Ще з 2008 року у будинку вимкнули опалення.

До цього будівля перебувала на балансі Державного підприємства "Львівський завод "ЛОРТА" Державного концерну "Укроборонпром".

Передача приміщення у комунальну власність територіальної громади міста Львова – передвиборча обіцянка фракції Європейська Солідарність.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.