Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ольга Посипанко

lvivrada.gov.ua

Четвер, 16 грудня 2021, 14:30

Депутати передбачили 100 мільйонів на зарплати працівникам дитячих садочків Львова

Ольга Посипанко

Фракція Європейська Солідарність ініціювала 100 мільйонів гривень на зарплати працівникам закладів дошкільної освіти Львова.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Під час засідання комісії фінансів та планування бюджету Львівської міськради депутати одноголосно проголосували за збільшення бюджетних призначень на зарплату працівників дошкільних закладів. Про це розповіла депутатка фракції «Європейська Солідарність» Ольга Посипанко.

"Педагоги шкіл сьогодні мають належний рівень оплати праці, гарантований державою. Водночас, оплата праці працівників закладів дошкільної освіти залишається на рівні мінімальної заробітної плати. Зважаючи на великі психологічні та фізичні старання у роботі з дітьми, перенавантажені понад норму групи, недостатню заробітну плату, маємо сьогодні велику кількість вакансій та потребу у кадрах. У кожному садку бракує вихователів, нянечок, кухарів" – розповіла депутатка фракції Європейська Солідарність Ольга Посипанко.

За її словами, профільна комісія освіти та науки, комісія фінансів та планування бюджету у Львівській міській раді одноголосно проголосувала за збільшення бюджетних призначень на зарплату працівників дошкільних закладів на 100 млн.грн.

"Резерв коштів знайдемо за рахунок інших стрічок бюджету" – пояснила Посипанко.

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.