Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Гой

lvivrada.gov.ua

Четвер, 16 грудня 2021, 17:00

У Львові збільшать видатки на програму національно-патріотичного виховання

Володимир Гой

Депутат ЄС Володимир Гой ініціював збільшення видатків на програму національно-патріотичного виховання.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Під час засідання комісії фінансів та планування бюджету депутат фракції Європейська Солідарність Володимир Гой ініціював збільшення видатків на програму національно-патріотичного виховання до 5 млн грн.

"Останніми роками програма національно-патріотичного виховання була лише на папері. Для більшості шкіл Львова фінансування у вигляді 5-ти тисяч на рік для всієї школи не передбачало жодних результатів. Ми дбаємо про патріотичне виховання наших дітей, тому фракція Європейська Солідарність ініціювала збільшення фінансування програми національно-патріотичного виховання у школах до 5-ти млн грн" – наголосив Володимир Гой.

Додамо, після такого рішення комісії фінансів та планування бюджету, профільна комісія освіти та науки напрацює заходи щодо програми національно-патріотичного виховання, а після цього погодить проведення цих заходів разом з бюджетною комісією.

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.