Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   Четвер, 16 грудня 2021, 16:22

Цимбалюк: Зростання цін на продукти в новому році – неминуче

Михайло Цимбалюк

З 1 січня 2021 року українцям доведеться сплачувати податок на землю сільськогосподарського призначення, що перевищує 50 соток. 

А через це почнуть дорожчати продукти у супермаркетах та на ринках. Про це в ефірі телеканалу «Україна 24» розповів народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку.

За словами політика, за населеними пунктами податок складатиме 1400 гривень за гектар землі, і немає значення, чи обробляє селянин цю землю, чи здає в оренду.

«До того ж селяни, які вирощують сільськогосподарську продукцію на продаж, якщо вони виручили понад 6 тисяч гривень на місяць, сплачуватимуть податок 18% і додатково 1,5% військового збору», – зазначив Михайло Цимбалюк.

Нардеп розповів, що додаткові збори сплачуватимуть і представники малого й середнього бізнесу, які на єдиному податку.

«Це відчують усі, тому що буде зростання цін на всі товари, буде подорожчання сільськогосподарської продукції в магазинах. Це насправді податок на всіх українців. Усі ці податки включатимуться в оплату оренди, і в людини буде вибір – за неї заплатить той, хто орендує, але тоді він отримає менше, або платитимуть, як платили, а люди з цього половину віддадуть на податки», – підсумував Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.