Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олена Гунько

ФБ Гунько

Четвер, 16 грудня 2021, 16:40

Керівниця управління ІТ Львівської міськради отримала майже чотири тисячі за відрядження в Одесу

Олена Гунько

У 2021 році керівниця управління ІТ Львівської міськради Олена Гунько отримала майже п'ять тисяч за відрядження.

Про це повідомило управління інформаційних технологій Львівської міської ради у відповідь на запит Варіантів.

У 2021 році начальниця управління інформаційних технологій департаменту розвитку Львівської міської ради Олена Гунько отримала 4 501 грн за відрядження. Зокрема, Гунько їздила у:

- м. Коломия, Івано-Франківська обл. для участі в першому обласному форумі цифровізації громад Івано-Франківщини "CommUnity" у якості спікера (з 27 по 28 травня) − 120 грн;

- м. Одеса для участі у Форумі заступників голів обласних державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (СDTO) (з 16 по 19 червня) − 3 719 грн;

- с. Оноківці, Закарпатська обл. для обміну досвідом працівників виконавчих органів Львівської міської ради з представниками громади (з 16 по 18 липня) − 662 грн.

Нагадаємо, у 2019 році керівницею управління ІТ Львівської міськради обрали Олену Гунько. 

Зазначимо, Олена Гунько працює у Львівській міській раді з 2010 року. До цього вона працювала на посаді аналітика програми аналізу та досліджень Комунальної установи Інститут міста, а в 2017 році була керівником проєкту "Відкриті дані Львова" у ЛКП "Міський центр інформаційних технологій".

Олена Гунько закінчила ЛНУ ім. І. Франка за спеціальністю "Соціологія".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.