Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Іван Остапович

ФБ Остаповича

П'ятниця, 17 грудня 2021, 11:00

Остапович отримав понад 23 тисячі за відрядження в Мілан

Іван Остапович

Цього року начальник управління культури Львівської міськради Іван Остапович з’їздив у відрядження в Мілан, за що отримав понад 23 тис. грн.

Про це повідомило управління культури Львівської міської ради у відповідь на запит Варіантів.

У 2021 році начальник управління культури департаменту розвитку Львівської міської ради Іван Остапович їздив у відрядження в Італію, за що отримав 23 143,60 грн.

Остапович з 24 по 29 листопада перебував у відрядженні за маршрутом Львів − Мілан − Львів з метою налагодження контактів з міланською стороною для проведення у 2022 році спільних заходів зі святкування 150-літнього ювілею від дня народження Соломії Крушельницької у м. Мілан (Італія).

Нагадаємо, у 2020 році начальник управління культури міськради Іван Остапович задекларував 206 тисяч гривень доходу та нерухомість на Чернівеччині. 

Зазначимо, Іван Остапович очолив управління культури Львівської міськради з 20 жовтня цього року. До цього він впродовж останніх 4 років був директором Львівського будинку органної та камерної музики – його призначили на цю посаду у листопаді 2017 року.

Тоді конкурсна комісія одноголосно проголосувала за його кандидатуру, оскільки він був єдиним, хто подав документи на повторно оголошений конкурс. Попередній конкурс, після якого на посаді залишили  колишнього директора Львівського будинку органної і камерної музики Юліана Винницького, визнали недійсним, а суд відкрив провадження щодо легітимності цього конкурсу.

Також після попереднього конкурсу Іван Остапович зі своїм помічником Тарасом Демком організували у львівському сегменті Фейсбуку цькування члена конкурсної комісії, поета та громадського діяча Ігоря Калинця за те, що він голосував за Юліана Винницького.

Іван Остапович є співзасновником і артистичним директором мистецької платформи Collegium Musicum, яка займається промоцією академічної музики та її виконавців, у 2013-2015 роках працював другим диригентом Івано-Франківської обласної філармонії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.