Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Галина Гриник

ФБ Гриник

П'ятниця, 17 грудня 2021, 14:00

Галина Гриник отримала майже п'ять тисяч за відрядження в Київ

Галина Гриник

Цього року в. о. начальника управління туризму Львівської міськради Галина Гриник отримала майже п'ять тисяч за відрядження.

Про це повідомило управління туризму департаменту економічного розвитку Львівської міської ради у відповідь на запит Варіантів.

У 2021 році в. о. начальника управління туризму департаменту економічного розвитку Львівської міської ради Галина Гриник отримала 4 615 грн 26 коп., в тому числі 60 грн добових за відрядження з бюджету Львівської МТГ.

Гриник 25 листопада перебувала у відрядженні в Києві, де взяла участь у Форумі "Велике Будівництво: Авіація та туризм", який відбувся в аеропорті "Бориспіль", терміналі F.

Зазначимо, з жовтня 2021 Галина Гриник виконує обов’язки начальника управління туризму департаменту економічного розвитку Львівської міської ради.

Гриник з 1993 року працює у Львівській міськраді на різних посадах. До 2011 року працювала у виконавчих органах Львівської міськради. Пізніше переведена на посаду заступника начальника управління туризму департаменту "Євро-2012" та виконувала обов'язки начальника до 2012 року.

З 2017 року була начальником організаційно-аналітичного відділу департаменту розвитку Львівської міської ради, а з 2018 року виконувала обов'язки начальника. З 2019 на неї було покладено виконання обов’язків начальника управління туризму.

Нагадаємо, у 2021 році міський голова Львова Андрій Садовий з’їздив у 15 відряджень, за що сумарно отримав майже 170 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.