Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Жовква

Wikimapia

П'ятниця, 17 грудня 2021, 15:00

Жовківська міськрада виділить 60 тисяч гривень на реабілітацію дітей та повнолітніх

Жовква

Жовківська міська рада планує виділити ГО "Золотий помічник" 60 тисяч гривень на реабілітацію дітей і повнолітніх осіб з порушеннями фізичного та соціально-психологічного здоров’я.

Про це йдеться в проєкті рішення “Підтримка громадської організації «Золотий промічник» на 2022 рік”, яке планують ухвалити на сесії міськради 23 грудня.

Загальний  обсяг  фінансових  ресурсів, необхідних для реалізації програми – 60 тис.грн, з яких:

- придбання спеціального обладнання для реабілітації - 20 тис. грн;

- оплата комунальних послуг (електропостачання, водопостачання, водовідведення, опалення) – 15 тис. грн;

- оплата за екскурсійні поїздки – 10 тис. грн;

- оплата послуг з поточного ремонту приміщення – 10 тис. грн;

- придбання канцелярського приладдя – 5 тис. грн, -  сказано у програмі.

Серед заходів, зазначених у програмі, є надання консультацій з питань психічного здоров’я, здійснення психодіагностики, спеціальне навчання й виховання дітей з функціональними обмеженнями та залучення волонтерів для допомоги дітям з функціональними обмеженнями.

“Громадська організація «Золотий промінчик» одним з  основних своїх завдань  передбачає  реабілітацію  втрачених функцій організму, фізичне загартування, повернення  до  активного  життя  та  праці, сприяння соціальній повноцінності дітей з інвалідністю, створення  умов  для  спілкування, духовного  та  культурного  збагачення, активного відпочинку”, - йдеться в програмі.

ГО «Золотий промінчик», за даними аналітичної систети Yuocontrol, зареєстрована в Жовкві у червні цього року. Її засновницею та головою є Богдана Шай. Також засновниками організації є Галина і Микола Станько.

Нагадаємо, Жовківська міськрада планує виділити 62 тисячі гривень на лікарські засоби для хворих із трансплантованими органами.

Новина створена в рамках проєкту «Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа», який реалізується ГО «Атом» у партнерстві з ІА «Варіанти» за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС «Прямуємо разом». Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.