Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   П'ятниця, 17 грудня 2021, 17:30

Цимбалюк: Монобільшість обдурила тисячі шахтарів – на свята вони залишаться без зарплати

Михайло Цимбалюк

Цинізм нинішньої влади просто зашкалює, адже попри щедрі обіцянки представників фракції Слуга народу, гірники на свята залишаться без зарплати.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив народний депутат України від ВО «Батьківщини» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку.

Зокрема, він зазначив, що на позачерговому засіданні Верховної Ради народні обранці мали передбачити збільшення на 2 мільярди 400 мільйонів гривень доходів загального фонду держбюджету на погашення заборгованості та виплати поточної заробітної плати працівникам державних вуглевидобувних підприємств.

«Відповідно напередодні профільний комітет ухвалив рішення підтримати цю ініціативу у першому читанні та в цілому. Але ж по факту – проголосували цей проєкт Закону лише в першому читанні, остаточне рішення парламент ухвалюватиме аж наприкінці січня. Відтак гірники на новорічні й різдвяні свята залишаться без зарплати», – обурився Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.