Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 17 грудня 2021, 15:54

На вулиці Курмановича зведуть 4-поверховий торгово-офісний центр

візуалізація

Виконком дозволив збудувати на вул. Генерала В. Курмановича, 9 4-поверховий торгово-офісний центр.

Сьогодні, 17 грудня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво Володимиром та Зеновієм Степанківими торгово-офісної будівлі на вул. Генерала В. Курмановича, 9 у Львові.

Новий торгово-офісний центр збудують на земельній ділянці, площею 0,1069 га, що перебуває у комунальній власності та передбачена для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

 

Згідно із містобудівною документацією, до вже існуючої 3-поверхової будівлі на вул. Курмановича, 9 добудують новий поверх, відтак торгово-офісний центр матиме 4 поверхи, а його висота становитиме 14,7 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 65%.

 

"Планується прибудова до вже існуючої будівлі без жодної шкоди до вже сформованої вулиці Курмановича. Додатково формується громадський простір перед будівлею" – пояснив головний архітектор міста Антон Коломєйцев.

На першому поверсі будуть торгові зали, а на інших поверхах – офісні приміщення. Також передбачений паркінг. 

За словами Коломєйцева, будівництво повністю відповідає усім будівельнии нормам та вимогам.

Земельна ділянка, на якій зведуть офісний центр, належать до зони В-3 – зона підприємств ІІІ класу шкідливості відповідно до зонінгу Залізничного району.

За даними аналітичної системи YouControl, львів'янин Зеновій Степанків є фізичною особою-підприємцем з 2005 року, займається виробництвом сухарів і сухого печива. Йому належить підприємство "Гурман", що знаходиться у Городку і займається діяльністю ресторанів, наданням послуг мобільного харчування.

Володимир Степанків є сином Зеновія Степанківа, також зареєстрований як ФОП й займається аналогічною діяльністю. У 2018 році він спільно з батьком створив ПП "Степанків" (виробництво сухарів і сухого печива; виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок тривалого зберігання), що зареєстроване на вул. Генерала В. Курмановича, 9 у Львові.

Додамо, у 2017 році ДАБІ скасували дозвіл ПП "Гурман" на будівництво багатоповерхівок на вул. Малоголосківській, 12-а у Львові через численні порушення й визнали будівництво незаконним.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.