Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

меморіал Героїв Небесної Сотні

lvivrada.gov.ua

Середа, 22 грудня 2021, 14:52

У Львові на алеї меморіалу Героїв Небесної Сотні висадили сосни

меморіал Героїв Небесної Сотні

Вчора на алеї меморіалу Героїв Небесної Сотні висадили 16 сосен.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Вчора, 21 грудня, на алеї меморіалу Героїв Небесної Сотні, що на перехресті вул. Кривоноса-Замкової, висадили шістнадцять сосен.

Як заявив депутат фракції Європейська Солідарність Роман Грицевич, ці дерева стануть завершальним етапом проєкту меморіалу.

"У такий морозяний, сонячний день на Меморіал Героїв Небесної Сотні прийшли матері наших Героїв, представники духовенства, депутати та громадськість. Ми усі разом долучилися до висаджування ряду сосон, які будуть символізувати пам'ять про наших хлопців, які віддали своє життя за Україну. Ці деревця ростимуть високими, з пишними кронами і коли ми приходитимемо на Меморіал, око тішитимуть сосни" – наголосив Роман Грицевич.

Зазначимо, розпочали облаштовувати Меморіал пам’яті Героїв Небесної Сотні ще у вересні 2018 року. Переможця конкурсу на найкращий проєкт меморіалу визначили у лютому 2017 року. Перше місце посів авторський колектив, у який входять Андрій Лесюк, Марія Яструбчак та Христина Пундак. Місце для майбутнього меморіалу обирали і узгоджували з родинами героїв.

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.