Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Євген Бойко

Середа, 22 грудня 2021, 17:01

Департамент побожного Бойка оригінально присів на браму Європи

Євген Бойко

Адміністрація міського голови Львова закупить у львівської підприємниці понад 20 книг Сергія Плохія.

Департамент "Адміністрація міського голови" Львівської міської ради провів закупівлю у системі ProZorro на книги "The Gates of Europe: A History of Ukraine", які переможець тендеру має надати міськраді до 31 грудня 2021 року. 

Аукціон стартував 16 грудня, на нього подався лише один учасник – ФОП Христина Ліпецька, яка запропонувала поставити департаменту "Адміністрація міського голови" книги за початкову вартість закупівлі – 8 731,80 грн.

Її обрали переможницею торгів.

Загалом міськрада замовила 21 одиниці книги українсько-американського історика, професора кафедри української історії в Гарвардському університеті Сергія Плохія "Брама Європи. Історія України" мовою оригіналу (англійською мовою).

Ціна однієї книги становила 415,80 грн.

У закупівлі вказано, що книгу купують в рамках програми з організації зовнішніх зв'язків Львівської міськради. 

За даними аналітичної системи YouControl, Христина Ліпецька зареєстрована як фізична особа-підприємець з 2019 року у Львові, займається гуртовою торгівлею іншими товарами господарського призначення, аудіо- та відеозаписами, книгами, газетами та канцелярськими товарами. 

 Додамо, наприкінці травня 2019 року директором департаменту "Адміністрація міського голови" призначили Євгена Бойка. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.