Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

www.google.com.ua

Четвер, 24 січня 2013, 13:29

Україна заборонила ввезення молочної продукції трьох білоруських підприємств

Держветфітослужба України повідомила Департамент ветеринарного та продовольчого нагляду Міністерства сільського господарства Республіки Білорусь про тимчасове призупинення з 21 січня 2013 р. ввезення на територію України продукції трьох білоруських підприємств.

Мова йде про підприємства ВАТ «Бабушкина крынка», ВАТ «Молочные продукты» та ВАТ «Оршанский молочный комбинат».

За результатами проведених лабораторних досліджень Державним науково - дослідним інститутом лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи в Києві було встановлено невідповідність українським нормативам безпечності в молочній продукції цих підприємств з мікробіологічних та фізико-хімічних показників.

Вантажі, що надійшли до тимчасового призупинення, підлягають оформленню після проведення розширеного ветеринарного контролю. Скасування тимчасових обмежень можливе після вжиття білоруською стороною належних заходів та інспектування вказаних підприємств.

Тимчасове призупинення ввезення на територію нашої держави молока та молокопродуктів з Республіки Білорусь вже запроваджувалося з 1 березня 2012 року. Пов'язані такі дії були у зв'язку з порушеннями білоруською стороною вимог України щодо безпечності імпортної продукції, а сааме, перевищення кількості вмісту антибіотиків – пеніциліну, тетрацикліну, хлорамфеніколу.

Джерело: www.unn.com.ua

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.