Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Лейла Мелесова-Вальчак

Середа, 29 грудня 2021, 14:13

У 2022 році оновимо всі програми у галузі культури та спорту – Лейла Мелесова-Вальчак

Лейла Мелесова-Вальчак

У 2022 році депутати планують оновити всі програми у галузі культури та спорту.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Як розповіла голова профільної комісії, депутатка Львівської міської ради від фракції Європейської Солідарність Лейла Мелесова-Вальчак, 2022 буде роком вдосконалення та інвентаризації програм, які стосуються компетенції комісії культури, молоді, спорту та міжнародних зв'язків.

За її словами, деякі програми в Львівській міськраді діють доволі давно і потребують оновлення.

"За цей рік в процесі їхньої реалізації ми побачили, що такі програми потребують вдосконалення та актуалізації. Наприклад, програма відзначення менеджерів у сфері культури – там потрібно вдосконалили пакети документів на подання номінантів на конкурс. Всі програми потрібно привести до узгодження із сучасними потребами" – наголосила депутатка.

У бюджеті Львівської МТГ, за який проголосували депутати 20 грудня, на сферу культури передбачено 270,8 мільйонів гривень, на фізичну культуру на спорт – 166,5 мільйонів гривень.

Лейла Мелесова-Вальчак додала, що у бюджеті на 2022 рік на спорт виділили додатково до основної ще 27,5 мільйонів гривень.

"Зокрема на функціонування дитячо-юнацьких спортивних шкіл – 9,5 млн грн. На ЛКП "Спортресурс" – понад 6 млн грн , оскільки йдеться про захищені статті витрат, про приєднані громади, де додалися нові адміністративні будівлі, нові майданчики. 9,5 млн грн додали на підтримку спорту вищих досягнень ігрових видів спорту – це була ініціатива голови нашої фракції Петра Адамика; ще 2,5 млн додали на новостворену програму для закупівлі спортивного інвентаря та спортивних форм для приєднаних громад" – заявила Лейла Мелесова-Вальчак.

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.