Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вакцина Pfizer

loda.gov.ua

П'ятниця, 24 грудня 2021, 15:25

Львівщина отримала понад 170 тисяч доз вакцини Pfizer

вакцина Pfizer

У область прибули нова партія вакцини Pfizer.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні, 24 грудня, у область прибула нова партія вакцини Comirnaty від Pfizer BioNTech – всього 174 330 доз.

Як повідомив директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис, вакцину використовуватимуть для вакцинації усіх груп населення, у пунктах щеплення та у центрах вакцинації області.

Окрім того, цієї вакциною у Міністерстві охорони здоров’я рекомендують за потреби вакцинувати і дітей. Також в Україні можна комбінувати вакцини Moderna та Pfizer.

За словами Чемериса, цією вакциною у області проведено найбільше щеплень – 904 859 з 1 834 439.

Нагадаємо, з 7 грудня на території Львівської області діє "жовта" карантинна зона, а з 22 листопада у області для проїзду приміськими маршрутками або залізницею необхідно мати Covid-сертифікат.

Також з 6 грудня набули чинності оновлені правила адаптивного карантину для "жовтої" карантинної зони, які уряд затвердив ще 24 листопада. 

Додамо, з 21 липня в Україні стартував п'ятий етап вакцинації проти коронавірусу. Для вакцинації від коронавірусу мешканці Львівщини найчастіше обирають вакцини Pfizer та Coronavac.

Наприкінці жовтня в Україні знищили 500 тисяч доз вакцини AstraZeneca, у яких закінчився термін придатності. На Львівщині протермінували близько 40 тисяч доз цієї вакцини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.