Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Мостиська

wikipedia.org

Понеділок, 27 грудня 2021, 12:52

Дві громади будують підприємство з переробки продукції місцевих фермерів у Мостиськах

Мостиська

На заводі у Мостиськах перероблятимуть плодово-ягідну продукцію.

Комунальне підприємство "Фрут Банк" у Мостиськах будують в межах Проєкту регіонального розвитку "Створення парку агропереробки "Фрут Банк" з формування доданої вартості на продукцію малих та середніх виробників Львівщини. 

Про це повідомляє Вісник Роздолля.

Завод стане першим комунальним підприємством, яке перероблятиме продукцію фермерів зі Львівщини та працюватиме для розвитку громади.

"Наразі триває будівництво у Мостиськах. Це буде три лінії. Зокрема: 1. Виробництво джемів, соусів та варення, 2. Миття, чищення і запакування овочів, наприклад, борщового набору, 3. Сушка овочів, фруктів, зелені та виробництво фруктових чіпсів.  Для цього якраз закупляємо спеціальну інфрачервону сушку, яка витягає вологу з будь-якого продукту", – розповів директор КП «Фрут Банк» Павло Дигдало.

Проєкт реалізують завдяки державним коштам, а також за співфінансування Львівської обласної ради, Мостиської міської ради та Судововишнянської територіальної громади.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.