Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

туризм

justcreative.com

Четвер, 24 січня 2013, 16:56

Грищенко пообіцяв підтримувати розвиток туризму у Львові з Києва

Віце-прем’єр-міністр України з гуманітарних питань Костянтин Грищенко пообіцяв сприяти розвитку туризму у Львові із Києва та зазначив, що планує розвивати туристичну галузь на території всієї України.

Про це він сказав сьогодні, 24 січня, під час робочого візиту до Львова, інформує кореспондент Варіантів.

«Для мене, як для віце-прем’єра з гуманітарних питань, дуже важливо близько познайомитися із тим, що вже сьогодні реалізується, що буде реалізовуватися у планах як міської, так і обласної ради, з тим, щоби надавати підтримку у центрі, в Києві. Для того, щоб не тільки туризм у Львові, а й у більш широкому плані розвивався у нашій державі. Є ціла низка проектів, низка маршрутів, які охоплюють декілька європейських країн, і ми будемо працювати над тим, щоб Львів був однією із точок таких маршрутів. Це є історичні маршрути, маршрути для школярів, це маршрути для тих, хто цікавиться взагалі нашим історичним спадком», – говорить Грищенко. 

Нагадаємо, за словами Василя Косіва, для Львова пріоритетним є збільшення тривалості перебування туристів у місті.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.