Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Наталія Шелестак

lvivrada.gov.ua

Четвер, 30 грудня 2021, 16:23

Львів'яни сплачуватимуть за капремонт ліфтів лише 5% від суми

Наталія Шелестак

Відтепер мешканці Львова матимуть можливість скористатись програмою співфінансування проведення капремонту ліфтів на більш вигідних умовах.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

На пленарному засіданні Львівської міської ради депутати підтримали зміни, запропоновані депутаткою від ВАРТИ Наталією Шелестак, до програми підтримки ОСББ щодо капітальних ремонтів ліфтів.

Згідно із змінами, 95% робіт фінансуватиме місто і лише 5% – мешканці.

Наталія Шелестак переконана, що через постійне підвищення цін на капітальний ремонт ліфтів, більшість мешканців не в змозі оплатити 10% від загальної суми. Адже це, за різними підрахунками, понад 1 мільйон гривень.

"Ремонт житлового фонду має стати одним з пріоритетів міста. Позаяк до списання будинків з обслуговування, ліфти перебували на балансі комунальних підприємств і, на жаль, львів’яни отримали їх не у найкращому стані. У проекті бюджету розвитку на 2022 рік передбачено близько 5 млн грн на капремонт, хоча запитів є в кілька разів більше. Проте при перегляді бюджету впродовж року будемо намагатись додати кошти на цю програму" – нагнолосила Наталія Шелестак.

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.