Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП у селі Лішня

lv.npu.gov.ua

Четвер, 30 грудня 2021, 14:03

На Дрогобиччині у ДТП з маршруткою травмувалися троє осіб

ДТП у селі Лішня

У селі Лішня зіткнулись автобус Дрогобич-Унятичі та авто Daewoo Lanos, постраждали воідй легковика та двоє пасажирів маршрутки.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні, 30 грудня, близько 9.00 год  на дорозі Нижанковичі – Самбір – Дрогобич – Стрий в селі Лішня Дрогобицького району зіткнулись рейсовий автобус Дрогобич-Унятичі, яким керував 61-річний місцевий мешканець, та авто Daewoo Lanos під керуванням 19-річного мешканця району.

Внаслідок аварії постраждали водій Daewoo Lanos та двоє пасажирів маршрутки, віком 17 та 80 років. Їх усіх з травмами госпіталізували до лікарні.

За цим фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.