Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 31 грудня 2021, 12:35

На території мікрорайону Збоїща зведуть новий багатоповерховий житловий квартал

візуалізація

Виконком дозволив збудувати у районі вул. К. Студинського та вул. Нагірної 10 багатосекційних 8-9-поверхових житлових будинків.  

Сьогодні, 31 грудня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво обслуговуючим кооперативом "Житлово-будівельний кооператив "Розточчя" комплексу багатоквартирних житлових будинків з вбудованими приміщеннями громадського призначення, підземною автостоянкою та трансформаторною підстанцією у районі вул. К. Студинського та вул. Нагірної у Львові.

Новий житловий квартал збудують на земельній ділянці, загальною площею 2,3597 га, що перебуває у комунальній власності та передбачена для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків.

Згідно із містобудівною документацією, житловий комплекс складатиметься із десяти багатосекційних 8-поверхових та 9-поверхових будинків висотою від 8,4 метрів до 40,7 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 38,9%, площа будинків складатиме 8925 м².

У новому житловому кварталі забудовник облаштує майданчик для дітей загальною площею у 1420 м², майданчик для занять фізкультурою – 332,8 м², майданчик для відпочинку дорослого населення – 294 м², сміттєві майданчики на 212 м², паркінг на 580 місць.

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, будівництво повністю відповідає усім будівельнии нормам та вимогам.

Земельні ділянки, на яких зведуть житловий комплекс, належать до зони Ж-3 – зона багатоповерхової житлової забудови відповідно до детального плану житлового району "Збоїща".

За даними аналітичної системи YouControl, "Житлово-будівельний кооператив "Розточчя" зареєстрований у Львові з 2019 року, займається організацією будівництва будівель. Зановником компанії є Йосип Глинка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.