Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Середа, 12 січня 2022, 17:30

Цимбалюк про розвиток і збереження лісів краю

Михайло Цимбалюк

Нардеп Михайло Цимбалюк про реформування лісового господарства, роботу і стан військових лісгоспів.

Про це повідомив народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку. 

«Нині мав досить довгу розмову з Олександром Ференцом, який все своє свідоме життя присвятив розвитку і збереженню лісів рідного краю.

Саме він був один із тих, хто створював унікальний природний заповідник «Розточчя», що у Яворівському районі.

Зокрема, розмовляли про реформування лісового господарства, роботу і стан військових лісгоспів і, на жаль, дійшли до невтішного висновку. Теперішня влада свідомо доводить до збитковості лісову галузь, аби таким чином продемонструвати неефективність держави як власника і передати це у приватні руки.

Логічне питання – чиї це будуть «руки» і чи наскільки фахові, як це необхідно, бо чи не стане українське надбання – ліси, в такому випадку просто засобом для збагачення окремих людей. А простим українцям необхідно буде просити дозволу, щоб піти до лісу за грибами, ягодами або ж прогулятися. Однозначно, що ці «руки» будуть чужі, які навіть найменшого уявлення не мають як садити ліс, його оберігати та розвивати.

Дякую Олександру Ференцу за терпіння та мужність й впевнений з такими фаховими людьми, справжніми лісівниками, як він, у нас все буде добре» – наголосив Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.