Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

колишній будинок "Укрсоцбанку"

google.com.ua

Понеділок, 17 січня 2022, 16:11

Колишній будинок Укрсоцбанку в центрі Львова продають за чверть мільярда гривень

колишній будинок "Укрсоцбанку"

ТОВ "Сі Бі Ель" продає будинок на Площі Міцкевича, 10 за 266 мільйонів гривень.

ТОВ "Сі Бі Ель" виставило на продаж у системі ProZorro будівлю БЦ Mitskevich Plaza площею 4 574,8 м², що знаходиться на Площі Міцкевича, 10 у Львові.

Аукціон стартує 9 квітня, а початкова вартість будинку становить 266 000 000 грн.

Компанія продає всю будівлю або корпоративні права на неї – підвал та 6 поверхів будинку, у якому провели капітальний ремонт, а також паркінг на 20 місць. 

"Покупець крім приміщення БЦ отримує податковий кредит 35 млн грн. БЦ після капітальної реконструкції. Загальна площа 4 574,8 м². Об'єкт знаходиться у самому центрі Львова. Можливий продаж з балансу підприємства або продаж корпоративних прав" – йдеться у закупівлі.

Зазначимо, будівлю колишнього "Укрсоцбанку" звели у 2005 року на місці кам'яниці, яка була споруджена 1830 року. Вночі 26 березня 1991 року електричне табло над фасадом пам'ятки архітектури спричинило пожежу. Наприкінці 1990-х років обгорілі стіни будинку частково розмалювали, тож він отримав неформальну назву "вивихнутого".

У 2017 році цю будівлю придбала компанія ТОВ "Сі Бі Ель".

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Сі Бі Ель" зареєстроване з 2007 року у Києві, займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна, комплексним обслуговуванням об'єктів. Власником фірми є киянин Олександр Константинівський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.