Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

лазня у Стрию

Вівторок, 18 січня 2022, 16:04

Чоловіки в Стрию користуються послугами лазні частіше, ніж жінки

лазня у Стрию

Стрийська "Міська лазня" у січні відновила роботу після реконструкції та встановила графік відвідувань: два дні – для чоловіків і один день – для жінок.

За новим графіком п'ятниця визначена жіночим днем. Жінки зможуть відвідувати лазню упродовж дня з 15:00 до 21:00 години.

Для чоловіків керівництво лазні визначило два робочі дні. Вони зможуть користуватись послугами, які надає лазня щосуботи з 7:00 по 22:00 та у неділю з 7:00 до 15:00.

Керівництво лазні у коментарі Варіантам повідомило, що для чоловіків було визначено більшу кількість днів у зв'язку з тим, що "за даними минулих років, кількість чоловіків, що користувались послугами лазні, є значно більшою".

Стрийський комбінат комунальних підприємств встановив вартість за одне відвідування у розмірі 60 грн.

Стрийська міська лазня перед тим не працювала рік. За цей час за власні кошти оновлено парну лазні та зроблено відповідний косметичний ремонт. Про це повідомила пресслужба Стрийської міської ради.

Стрийська міська лазня має два поверхи, загальна площа будівлі 428 кв. м й перебуває у власності Стрийського комбінату комунальних підприємств.

Нагадаємо, що у листопаді аудитори виявили порушення у діяльності лазні в Стрию на суму майже 130 тисяч.

Новина створена в межах проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст новини не обов'язково зображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.