Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Четвер, 20 січня 2022, 13:44

Цимбалюк: Батьківщина – це команда, яка не боїться вирішувати проблеми українців

Михайло Цимбалюк

Нардеп Михайло Цимбалюк зустрівся з головами депутатських фракцій ВО «Батьківщина» на Дрогобиччині.

Народний депутат України, голова обласної парторганізації Михайло Цимбалюк відвідав Дрогобицький район, де зустрівся з головами депутатських фракцій ВО «Батьківщина», інформує прес-служба Львівського обласного партосередку. 

За словами політика, «Батьківщина» у Дрогобицькому районі – це потужна команда, яка не боїться йти до людей, вислуховувати їхні проблеми і допомагати у їх вирішенні.

«Непідйомні тарифи на газ, воду, підвищення цін на продукти харчування, лікарські засоби – саме ці речі найбільше турбують українців», –наголосив Михайло Цимбалюк.

Під час зустрічі з керівниками депутатських фракцій ВО «Батьківщина» Дрогобича, Трускавця, Борислава, Східниці та Меденич обговорили важливість безпосереднього спілкування з мешканцями, проведення особистих прийомів громадян і політичну відповідальність перед виборцями.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.