Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

контрабанда

Львівська митниця

Четвер, 20 січня 2022, 17:48

У Краківці викрили контрабанду майже 4 тонни овочів

контрабанда

Водій вантажівки намагався незаконно ввезти в Україну 2,6 тонни салату-латуку, 440 кг капусти-броколі та майже тонну салату-ромен.

Про це повідомляє Львівська митниця Держмитслужби.

Цього тижня у пункті пропуску Краківець – Корчова митники зупинили вантажівку, яка прямувала з польського міста Ярослав до Києва та в якій, згідно з товарно-супровідними документами, знаходилось понад 11 тонн овочів та фруктів на понад 500 тисяч гривень.

"Під час зважування транспортного засобу митники встановили, що загальна маса автомобіля, завантаженого товаром, є значно більшою від заявленої в документах. Відтак, під час поглибленого огляду митники та прикордонники встановили, що у вантажівці знаходиться на 2,6 тонни більше салату-латуку, на 440 кг капусти-броколі, а майже тонна салату-ромен взагалі не вказана в документах" – йдеться у повідомленні.

На директора фірми відправника, який подав документи щодоназви товару, його кількості та вартості, склали протокол порушення митних правил, передбачений ч. 1. ст. 483 (Переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю) Митного кодексу України.

Товари вилучили, а справу скерують до суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.