Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександра Бурда

lvivoblrada.gov.ua

Понеділок, 24 січня 2022, 14:05

Депутатам Львівської облради пропонують визнати незадовільною роботу директорки Охматдиту

Олександра Бурда

Депутатська комісія визнала незадовільною роботу директорки дитячої лікарні "Охматдит" Олександри Бурди.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

У п'ятницю, 21 січня на своєму засіданні постійна депутатська комісія з питань охорони здоров’я та материнства заслухала звіт директорки Львівської обласної дитячої клінічної лікарні "Охматдит" Олександри Бурди та визнала її роботу незадовільною.

Йдеться про дільність Олександри Бурди за два роки та виконання лікарнею у 2021 році завдань у межах Комплексної програми підтримки галузі охорони здоров’я Львівської області на 2021-2025 роки.

"За результатами обговорення комісія прийняла рішення визнати роботу Олександри Бурди незадовільною. Подальшу долю директорки львівського "Охматдиту" за підсумками її звіту депутати вирішать на сесії Львівської обласної ради" – наголосили в облраді.

Нагадаємо, Львівська облрада призначила Олександру Бурду на посаду директорки Львівської обласної дитячої лікарні "Охматдит" 12 березня 2020 року. Її кандидатуру тоді підтримали 9 конкурсної комісії.

Олександра Бурда з вересня 2019 року й до березня 2020 року виконувала обов’язки директорки "Охматдиту", а з 2003 року працювала заступницею головного лікаря з хірургічної роботи.

До Бурди цю лікарню очолювала Мар’яна Возниця, яку призначили  керівником Західного міжрегіонального департаменту НСЗУ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.