Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП у Львові

lv.npu.gov.ua

П'ятниця, 28 січня 2022, 10:54

У Львові п'яний водій Opel Vectra в'їхав в огорожу та перекинувся: загинула людина

ДТП у Львові

На вул. Тракт Глинянський водій Opel Vectra в’їхав у електроопору та огорожу, загинула пасажирка авто, а водій потрапив до лікарні.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні, 28 січня, близько 02:00 год у Львові на вулиці Тракт Глинянський  водій авто Opel Vectra, 42-річний львів’янин, в’їхав у електроопору та огорожу, після чого автомобіль перекинувся.

Внаслідок аварії пасажирка авто, 43-річна львів’янка, від отриманих травм загинула на місці ДТП, а водія з тяжкими ушкодженнями госпіталізували в реанімаційне відділення лікарні. Медики встановили, що на момент аварії він  перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За цим фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.