Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Марусяк

П'ятниця, 28 січня 2022, 14:51

Рівень освіти має бути однаковим у всіх навчальних закладах Львівської громади – Марусяк

Володимир Марусяк

Володимир Марусяк наголосив, що рівень та умови освіти має бути однаковим у всіх навчальних закладах Львівської громади.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Грядівська гімназія Львівської міської ради цьогоріч отримає 11 комп’ютерів для забезпечення комп’ютерного класу. Кошти у сумі 176 тисяч гривень виділять з загального фонду найближчим часом, а закупівля комп’ютерів планується вже весною.

Як розповів депутат фракції Європейська Солідарність у Львівській міській раді Володимир Марусяк, у бюджеті розвитку на 2022 рік передбачено фінансування капремонту частини даху та реалізації громадського проєкту щодо ремонту їдальні закладу. Прогнозована вартість ремонту покрівлі складає 300 тисяч гривень, а їдальні – 599,8 тисяч гривень.

"Але не всі проблеми навчального закладу вдасться вирішити найближчим часом. Кабінет інформатики також потребує капітального ремонту, про що я писав у своєму зверненні до управління освіти. Його стан можете побачити на фото з нашої зустрічі з директором гімназії ще восени минулого року. На жаль, у відповідь на моє звернення посадовці відповіли, що кошти на ремонт кабінету у цьому бюджетному році не передбачені. Це питання управлінці обіцяють вирішити у наступні бюджетні періоди" – пояснив Володимир Марусяк.

Зараз у Грядівській гімназії відкрито 9 класів, навчається 157 учнів, працює понад 19 вчителів та 18 інших працівників.

"Всі вони заслуговують на гідні умови перебування в навчальному закладі і я радий, що ми нарешті почали над цим працювати" – додав Марусяк.

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.