Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

підробка ПЛР-тестів

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 31 січня 2022, 13:02

Мешканка Львівщини підробляла ПЛР-тести для пасажирів міжнародних автобусів

підробка ПЛР-тестів

Поліцейські викрили жінку, яка виготовляла негативні ПЛР-тести та продавала пасажирам міжнародних автобусів.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці затримали мешканку одного з сіл Львівського району, яка  виготовляла вдома підроблені ПЛР-тести для пасажирів міжнародних рейсових автобусів.

"Підроблені документи вона привозила до пункту пропуску, де передавала замовникам. За кожен тест жінка брала оплату у розмірі близько 600 гривень" – наголосили у поліції.

Ще 29 січня поліцейські, обшукавши один із рейсових автобусів поблизу пункту пропуску "Рава-Руська" виявили та вилучили 16 підроблених негативних ПЛР-тестів, які жінка передала пасажирам.

"Під час обшуків, проведених за місцем її проживання, поліцейські виявили та вилучили комп’ютерну техніку, виготовлені ПЛР-тести та інші документи з ознаками підробки, а також підроблені печатки медичних установ та зразки підписів, грошові кошти, отримані від протиправної діяльності, та інші речові докази" – йдеться у повідомленні.

                   

Наразі правоохоронці вирішують питання про повідомлення зловмисниці про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статті, – позбавлення волі строк до п’яти років.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.