Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Кризовий центр, Новий Розділ

facebook.com

Середа, 2 лютого 2022, 16:58

Кризовий центр відкрився у Новому Роздолі

Кризовий центр, Новий Розділ

Денний центр соціально-психологічної допомоги жінкам, які постраждали від домашнього насильства, відкрився у Новому Роздолі.

Про це повідомило Львівське РВ Асоціації міст України.

Центр розрахований на підтримку жінок не лише Новороздільської громади, а й Жидачівської, Миколаївської, Розвадівської та Трускавецької, - сказано в повідомлені.

Центр розрахований на 10 місць.

«У ньому є все для того, аби жінки які опинилися у скруті та потребують підтримки, почували себе в комфорті та безпеці», - зазначено в повідомлені.

Приміщення Центру включає актовий зал, кімнату психолога, вітальню з облаштованою кухнею, чотири спальні кімнати, які повністю укомплектовані меблями, дитячу кімнату, де є спеціальна інтерактивна підлога та кімната з усіма необхідними побутовими речами і технікою.

Тим, хто потребує прихистку від домашнього насильства, слід звертатися до Управління соціального захисту населення, поліції або старост громади – сказано у повідомлені.

Урочисте відкриття Центру відбулось 28 січня. 

Новина створена в рамках проєкту «Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа», який реалізується ГО «Атом» у партнерстві з ІА «Варіанти» за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС «Прямуємо разом». Зміст новини не обов'язково відображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.