Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

watcher.com.ua

Понеділок, 28 січня 2013, 16:18

Утримання Львівської облради в рік коштує стільки ж, як проміжні вибори

Кошторис видатків на утримання Львівської облради та її виконавчого комітету у 2012 році становив 7 мільйонів 377 тисяч гривень, з яких використали 7 мільйонів 244 тисячі.

Такі дані у відповідь на офіційний запит до Львівської облради отримав і оприлюднив ЛОГО «Львівський прес-клуб», інформує кореспондент Варіантів.

При цьому  виконавчий директор ЛОГО «Комітет виборців України» Оксана Дащаківська зазначила, що ця сума приблизно дорівнює кошторису проміжних виборів до Львівської облради, коштів на які Львівська облрада в бюджеті області так і не знайшла.

Попри це, на думку Дащаківської, довибори до облради все ж слід провести.

«Незважаючи на те, що наші депутати так погано ходять, що наші депутати так погано працюють, вибори все одно потрібні», – зазначила Дащаківська.

Член координаційної ради Громадянської мережі «Опора» Олександр Неберикут запропонував фінансувати видатки облради відповідно до її ефективності:

«Якщо в облраді відвідується лише 64% засідань, то і використання цих 7-ми мільйонів має відбуватись на рівні цих 64%», – сказав Неберикут.

Нагадаємо, згідно з інформацією, наданою Львівською облрадою у відповідь на запит прес-клубу, в середньому депутати облради відвідують 64% пленарних засідань, а 65% від загальної кількості звернень зробили 8 депутатів із 116. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.