Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

СБУ

СБУ

Понеділок, 7 лютого 2022, 10:23

На Львівщині керівник КЕВ Міноборони привласнив понад 800 тисяч гривень

СБУ

Чиновник привласнив гроші, які були виділені на опалення військових об’єктів.

Про це повідомила прес-служба Державного бюро розслідувань.

Слідчі ДБР Львова повідомили про підозру начальнику однієї квартирно-експлуатаційних частин Міністерства оборони України у Львівській області, який привласнив понад 800 тисяч гривень, виділених на опалення військових об’єктів.

"У 2014-2016 роках чиновник обіймав посаду заступника начальника квартирно-експлуатаційної частини Яворівського району. Він незаконно перераховував кошти компанії-постачальнику за опалення приміщень, які цього не потребували.

Посадовець також не забезпечив роботу комісії, яка мала визначити площі для обігріву. Через це до акту прийому-передачі опалювальних об’єктів потрапили приміщення, в які тепло не подавали. В одному з них взагалі були відсутні системи опалення" – наголосилиу ДБР.

Дії чиновника призвели до бюджетних втрат на понад 800 тисяч гривень.

Наразі посадовця підозрюють у недбалому ставленні до військової служби (ч. 3 ст. 425 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.