Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Стрийський вагоноремонтний заводом

Google.com

Середа, 9 лютого 2022, 11:02

Канівець перевірить Стрийський вагоноремонтний завод

Стрийський вагоноремонтний заводом

Мешканці Стрия поскаржились на негативний вплив заводу на екологію.

Міський голова Стрия Олег Канівець розпорядився створити комісію з метою проведенні перевірки щодо дотримання вимог Санітарного законодавства «Стрийським вагоноремонтним заводом» ПАТ «Українська залізниця».

Про це йдеться в розпорядженні міського голови від 4 лютого.

Рішення про перевірку прийнято з метою зменшення шкідливого впливу факторів середовища життєдіяльності людини на здоров’я населення міста Стрия, — зазначено в розпорядженні.

Завдання комісії полягатиме в перевірці рівня негативного впливу на житлову забудову на вулиці С.Петлюри.

Головою комісії призначено начальника управління житлово-комунального господарства Стрийської міської ради Ігор Пастущина.

Стрийський вагоноремонтний завод – філіал акціонерного товариства ПАТ «Українська залізниця». Функціонує на території Стрийської громади близько 6 років. Директор філії Віталій Леськів.

За даними аналітичного порталу YouCоntrol у 2018 році Стрийський вагоноремонтний завод виграв у державних тендерах на суму 900 000 грн.

Нагадаємо, що нещодавно виконком Стриської міськради призначив першого заступника міського голови Стрия Миколу Дмитришина головним у контролі за виконанням Програми природоохоронних заходів.

Новина створена в межах проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст новини не обов'язково зображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.