Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Медичні працівники

google.com

Середа, 9 лютого 2022, 15:44

У Стрию медикам підняли зарплату

Медичні працівники

У медичних закладах Стрийської тергромади з початку року нарахування заробітної плати збільшились майже вдвічі.   

Про це повідомила пресслужба Стрийської міської ради.

У січні медичні заклади тергромади нарахували своїм працівникам вдвічі більший зарплатний фонд, - зазначено у повідомлені.

Так, фонд заробітної плати медичних працівників Стрийської центральної міської лікарні за січень склав 6,2 млн грн проти минулорічних 4,6 млн грн, районної лікарні — 7,8 млн грн (було 3,6 млн грн),  пологового будинку — 4 млн грн (було 2,5 млн грн) та дитячої міської лікарні — 1,5 тис грн проти колишніх 900 тис. грн. 

Збільшення заробітної плати відбулось на виконання указу президента та  постанови Кабміну,  відповідно до яких зарплатв медичних працівників була збільшена і повинна становити не менше 13 000 грню:  зарплата медичної сестри має бути не менше 13 500 грн, а лікаря – не менше 20 000 грн. 

Новина створена в межах проєкту "Організаційна підтримка незалежних місцевих медіа", який реалізується ГО "Атом" у партнерстві з ІА "Варіанти" за фінансової підтримки Чорноморського фонду регіонального співробітництва (BST) у межах програми ЄС "Прямуємо разом". Зміст новини не обов'язково зображає погляди ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.