Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП поблизу Великих Грибовичів

lv.npu.gov.ua

П'ятниця, 11 лютого 2022, 15:54

Поблизу Львова у ДТП травмувалися троє пасажирок легковика

ДТП поблизу Великих Грибовичів

Біля села Великі Грибовичі зіткнулися авто Audi А4 та Opel Vivaro, постраждали троє пасажирок Opel.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні, 11 лютого, о 06.40 год на дорозі Тернопіль – Львів – Рава-Руська поблизу села Великі Грибовичі у Львівському районі водій авто Audi А4, 24-річний мешканець міста Белз Червоноградського району, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з авто Opel Vivaro під керуванням 49-річного мешканця одного з сіл Львівського району.

Внаслідок аварії постраждали троє пасажирок Opel Vivaro, віком 16, 17 та 40 років. Їх усіх з травмами госпіталізували до лікарні.

На місці події працюють слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини. Поліцейські встановлюють всі обставини події.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.