Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Трускавець

П'ятниця, 11 лютого 2022, 14:31

Мешканцям Трускавця на майже 17% підняли тарифи на воду

Трускавець

Виконком Трускавця затвердив нові тарифи на послуги з водопостачання та водовідведення для мешканців міста.

Про це повідлмила пресслужба Трускавецької міської ради.

Сьогодні, 11 лютого, виконавчий комітет Трускавецької міськради затвердив нові тарифи на послуги з централізованого водопостачання та централізованого водовідведення, що надаються КП "Вододар" Бориславської міської ради, а також відкорегував тариф для споживачів ТОВ "Трускавецький водоканал". 

Зокрема, КП "Вододар" подає воду 15 споживачам у селі Модричі. Тариф встановили за 1 м³ в розмірі 46,31 грн (водопостачання) і 13,12 грн (водовідведення для тих, кому надається така послуга). Тариф зробили таким же, як й для мешканців Борислава (59 грн 43 копійок).

Для мешканців Трускавця тариф на воду підняли на 7 грн 78 копійок або на 16,8%: з 46 грн 20 копійок до 53 грн 98 копійок (34,97 грн за водопостачання і 10,01 грн за водовідведення).

Натомість ТОВ "Трускавецький водоканал" пропонував міськраді встановити тариф у 55 грн 65 копійок.

"Рішення про тариф на водопостачання і водовідведення в розмірі 53,98 грн для споживачів ТОВ "Трускавецький водоканал" було прийнято і вступає в дію з дня його оприлюднення, тобто з 11 лютого 2022 року" – йдеться у повідомленні міськради.

Додамо, на початку січні Дрогобичводоканал припинив подавати воду до Трускавця через завершення дії договору про надання послуг з водопостачання та водовідведення. Дві доби технічну воду мешканцям Трускавця привозили у цистернах, а питну можна було тільки купити. 

Станом на 3 січня борг ТОВ "Трускавецький водоканал" перед КП "Дрогобичводоканал" становив 12,5 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.